Το καλάθι μου

Mini Cart

NFP Κεραμικό Zirc. Δεντράκι ZC-103 NQ
10

NFP Κεραμικό Zirc. Δεντράκι ZC-103 NQ

10,00 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 3.06.2.0209
Λεπτομέρειες

NFP Κεραμικό Zirc. Δεντράκι ZC-103 NQ

To Kεραμικό Ζirconia Δεντράκι ZC-103 NQ από NFP είναι κοπτικό υψηλής τραχύτητας από κεραμικό zirconia υψηλής ανοχής. Το μέγεθος της μύτης του κοπτικού είναι σε διάμετρο 6.0 mm και σε ύψος 14.5mm.

Το φάσμα στροφών για ασφαλή χρήση του κοπτικού ώστε να αποφεύγονται τραυματισμοί και να μην ζορίζεται ο τροχός είναι από 10.000 έως 20.000 rpm.

Το Kεραμικό Κοπτικό Δεντράκι ZC-103 NQ είναι από 93% κεραμικό zirconia και αποτελεί αρκετά καινοτομικό υλικό αφού είναι εξαιρετικά σκληρό, ανθεκτικό στην διάβρωση από χημικά και το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα σε σχέση με τα μέταλλα είναι ότι είναι πυράντοχο και δεν θερμαίνεται από την τριβή.  

Το συγκεκριμένο κοπτικό είναι ιδανικό για την αφαίρεση του Gel και ακρυλικού (τεχνητά νύχια).

Προσοχή: τα κοπτικά απευθύνονται σε επαγγελματίες που γνωρίζουν την χρήση τους και είναι εξοικειωμένοι με αυτήν. Λάθος χρήση των κοπτικών μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς.

Αποστείρωση ΝFP Κεραμικού Zirconia Δεντράκι ZC-103 NQ

Τα κοπτικά zirconia δεν πρέπει να αποστειρώνονται σε αποστειρωτές UV καθώς η υπεριώδης ακτινοβολία, αλλοιώνει την χημική τους σύσταση με αποτέλεσμα να φθείρονται και να κιτρινίζουν. Και επειδή ούτε ο κλίβανος δεν είναι κατάλληλος για τα συγκεκριμένα κοπτικά, προτείνεται αποστείρωση με υγρό αποστείρωσης. Ψεκασμός ή σύντομη εμβάπτιση (μέχρι 20 λεπτά) κα όχι με τις ημέρες γιατί μετά θα σκουριάσει το μεταλλικό στέλεχος.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : NFP Κεραμικό Zirc. Δεντράκι ZC-103 NQ