Το καλάθι μου

Mini Cart

Ντεκαπάζ Lorvenn Luminous Balayage 30gr
4.8

Ντεκαπάζ Lorvenn Luminous Balayage 30gr

4,80 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 1.01.3.0058
Λεπτομέρειες

Ντεκαπάζ Lorvenn Luminous Balayage 30gr

H Σκόνη Ντεκαπάζ Lorvenn Luminous Balayage 30gr περιέχει παράγοντες ξανοίγματος και βασικό συστατικό την καολίνη, που αποτελεί καθαρή μορφή αργίλου. Ξανοίγει με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, δημιουργώντας την αίσθηση φυσικού ξανοίγματος που χαρίζει ο ήλιος στα μαλλιά. Μέγιστο ξάνοιγμα μέχρι 7 τόνους. Αναμειγνύεται εύκολα με το οξυζενέ (oxycreme) και δημιουργεί ένα ομοιογενές, σταθερό, κρεμώδες μείγμα. Έχει ευχάριστη οσμή. Εφαρμόζεται εύκολα και δεν τρέχει κατά την χρήση του.

Ντεκαπάζ Lorvenn Luminous Balayage 30gr – εφαρμογή - χρήση

-Φοράτε κατάλληλα γάντια μιας χρήσης κατά την προετοιμασία, την εφαρμογή και το ξέβγαλμα του προϊόντος.

-Προετοιμάσετε το μείγμα σε καλά αεριζόμενο χώρο.

-Αναμείξτε σε μη μεταλλικό μπολ 1 μέρος σκόνης LUMINOUS BALΑYAGE με 2 μέρη OXYCREME (οξυζενέ) 10 vol., 20 vol., 30 vol. ή 40 vol., ανάλογα με την ποιότητα του μαλλιού και τους τόνους ξανοίγματος που επιθυμείτε.

-Προσθέστε αργά την οξειδωτική κρέμα, ανάλογα με τη σύσταση που θέλετε να επιτύχετε.

-Αναμειγνύετε προσεκτικά, με σπάτουλα ή πινέλο, έως ότου δημιουργηθεί ομοιογενής κρέμα.

-Μην χρησιμοποιείτε μεταλλικά εργαλεία( τσιμπιδάκια, χτένα, κ.λπ.).

Όσο μικρότερων βαθμών είναι η οξειδωτική κρέμα στο μίγμα, τόσο απαλότερο είναι το αποτέλεσμα του ξανθίσματος. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα της κεφαλής (ολική εφαρμογή ή στις ρίζες) χρησιμοποιείστε οξειδωτική κρέμα μέχρι 6%(20vol.). Ο χρόνος αναμονής ποικίλλει ανάλογα με την ποιότητα των μαλλιών και το επιθυμητό ξάνοιγμα. Σας συστήνουμε να ελέγχετε το βαθμό ξανοίγματος κατά την διάρκεια του χρόνου εφαρμογής. Μέγιστος χρόνος αναμονής είναι τα 50 λεπτά. Όταν επιτύχετε τον επιθυμητό βαθμό ξανοίγματος, ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με άφθονο νερό και λουστείτε με ένα σαμπουάν χαμηλής περιεκτικότητας ph.

Επιλέξτε το κατάλληλο Οξυζενέ

Τέλος, επειδή σπανίως το αποτέλεσμα του ντεκαπάζ είναι το επιθυμητό, θα χρειαστεί να εφαρμόσετε μία τεχνική ρεφλέ για την εξουδετέρωση ανεπιθύμητων αποχρώσεων. Επιλέξτε την κατάλληλη βαφή από την κατηγορία Βαφές Μαλλιών.

Επιπλέον επανορθώστε την φθορά που προκαλεί στην τρίχα η τεχνική του ντεκαπάζ επιλέγοντας μία εντατική Θεραπεία Μαλλιών.

ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

 

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Ντεκαπάζ Lorvenn Luminous Balayage 30gr