Το καλάθι μου

Mini Cart

Ημιμόνιμα Βερνίκια
Πλέγμα Λίστα

12 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
Πλέγμα Λίστα

12 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση

 

Ποια είναι τα Καλύτερα Ημιμόνιμα Βερνίκια;

 

Μία ερώτηση που ακούμε συχνά, ωστόσο δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση, υπάρχουν πολλές εταιρείες με ποιοτικά ημιμόνιμα βερνίκια. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα δείτε διαφορετικά brands βερνικιών για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Θα δείτε βερνίκια με μεγάλη διάρκεια (έως και 20 ημέρες), πλούσιο χρώμα ακόμη και με μία στρώση χρώματος, φοβερή λάμψη. Ακόμη βερνίκια χωρίς διαλύτες και άρωμα, VEGAN και βάσεις με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά για να μην ταλαιπωρούνται τα νύχια σας. 

 

Κάθε εταιρεία έχει διαφοροποιήσεις ως προς την ρευστότητα, την λάμψη, την ένταση του χρώματος, την διάρκεια ακόμη και στην γκάμα των χρωμάτων που διαθέτει. Έτσι ένα ημιμόνιμο βερνίκι που λατρεύει κάποιος τεχνίτης για κάποιους συγκεκριμένους λόγους, μπορεί να θεωρείται από κάποιον άλλο ως αναξιόπιστο. Στην πλειοψήφια του βέβαια μοιάζουν ως προς την εφαρμογή, τους χρόνους πολυμερισμού (30-60s) κλπ μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις προϊόντα διαφορετικών εταιρειών μπορούν να συδνυαστούν επιτυχημενα.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε λοιπόν από την μεγάλη μας γκάμα και να βρείτε αυτό που θεωρείτε εσείς καλύτερο.

 

Ημιμόνιμα Βερνίκια Brands

 

Συνεργαζόμαστε με γνωστές εταιρείες του χώρου με εμπειρία και εξειδίκευση. Συγκεκριμένα μπορείτε να βρείτε ημιμόνιμα βερνίκια Bluesky, ημιμόνιμα βερνίκια Semilac και ακόμη ALOHA, ELIXIR, ANDREIA, NFP. Ανανεώνουμε την γκάμα των χρωμάτων σε όλες της εταιρείες που διαθέτουμε ενσωματώνοντας κάθε φορά τις εποχιακές κολεξιόν και νέα καινοτομικά προϊόντα που λανσάρουν κατά καιρούς.

 

Εργαλεία και αξεσουάρ για Ημιμόνιμα Βερνίκια

 

Φυσικά για την δημιουργία ενός ημιμόνιμου μανικιούρ δεν αρκούν μόνο τα βερνίκια. Στην κατηγορία θα βρείτε επίσης όλα εκείνα τα εργαλεία και αξεσουάρ που χρειάζονται για την τοποθέτηση αλλά και αφαίρεση του ημιμόνιμου βερνικιού. Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε βάσεις και tops, primers, λάμπες πολυμερισμού (λάμπες LED), υγρά για την αφαίρεση της κολλώδης ουσίας, υγρά ολικής αφαίρεσης του βερνικιού (Cleansers - Removers - Αποστειρωτικά) και πολλά άλλα.

 

Ημιμόνιμα Βερνίκια Πακέτα Προσφορών

 

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας αλλά και τα πακέτα ημιμόνιμων βερνικιών και αγοράστε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Φυσικά μπορείτε να συνδυάσετε τα ημιμόνιμα βερνίκια με άλλες τεχνικές όπως gel νυχιών, acrylgel, ακρυλικό και άλλα δείτε περισσότερα στην κατηγορία Τεχνητά Νύχια.