Το καλάθι μου

Mini Cart

Τεχνητά Νύχια
Πλέγμα Λίστα

11 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
Πλέγμα Λίστα

11 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση

 

Gel Νυχιών για κάθε ανάγκη!

 

Στην συγκεκριμένη κατηγορία θα βρείτε επαγγελματικά gel νυχιών για κάθε επίπεδο κατάρτισης και κάθε ανάγκη. Υπάρχουν gel λεπτόρρευστα για αρχάριους, μεσαίας ρευστότητας, αλλά και παχύρρευστα για πιο έμπειρούς τεχνίτες. Επιπλέον gel νυχιών για διαφορετικές εφαρμογές και τεχνικές, όπως φυσική ενίσχυση, πάνω από tip και για επιμήκυνση με φόρμα. Και βέβαια προϊόντα gel για την δημιουργία σχεδίων όπως πάστες 3D και 4D, babyboomer, gel για γαλλικό μανικιούρ κλπ.

 

Τα gel νυχιών συνδυάζουν την διάρκεια, την ελαστικότητα και σχετικά την ευκολία στην εφαρμογή σε σχέση με άλλες τεχνικές.

 

Ακρυλικά νυχιών – Σκόνες και Υγρά

 

Αν και υπάρχουν πλέον αρκετές διαφορετικές τεχνικές ονυχοπλαστικής τα ακρυλικά νύχια προτιμώνται όταν θέλουμε ανθεκτικά νύχια και μεγάλη διάρκεια. Σε αυτά τα 2 πεδία, τα ακρυλικά υπερέχουν όλων των άλλων μεθόδων συν το ότι δεν χρειάζονται πολυμερισμό σε λάμπα όπως τα gel νυχιών.

Τα ακρυλικά χρησιμοποιούνται επίσης κατά κόρον και για την δημιουργία τρισδιάστατων σχεδίων.

 

Acrygel – Polygel

 

Υπάρχουν πολλές επιλογές πλέον από όλες τις μεγάλες εταιρείες. Το Acrylgel όπως είναι κυρίως γνωστό συνδυάζει την ελαστικότητα του gel νυχιών με την ανθεκτικότητα του ακρυλικού. Για τους παραπάνω λόγους έχει κερδίσει έδαφος αλλά και την καρδιά πολλών τεχνιτών και των πελατών τους.

 

Λοιπές τεχνικές και συμπληρωματικά προϊόντα

 

Στην κατηγορία των τεχνητών νυχιών θα βρείτε επίσης προϊόντα για μετάξι νυχιών, dipping αλλά και όλα τα απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ όπως φόρμες νυχιών, tips, κόλλες πινέλα για ακρυλικό και για gel νυχιών καθώς και αναλώσιμα.

 

Τέλος αν θέλετε να χρωματίσετε τα τεχνητά σας νύχια με ένα εξίσου σταθερό και λαμπερό χρώμα, βρείτε το κατάλληλο στην κατηγορία Ημιμόνιμα Βερνίκια.