Το καλάθι μου

Mini Cart

Πάστα Διαμόρφωσης Μαλλιών L'Oreal Tecni Art Web Paste 150ml
8.500000

Πάστα Διαμόρφωσης Μαλλιών L'Oreal Tecni Art Web Paste 150ml

Ειδική Τιμή 8,50 € Κανονική Τιμή 13,08 €
Διαθεσιμότητα:Εξαντλημένο
SKU 1.04.4.0029
Λεπτομέρειες

Λίγα Λόγια για την Πάστα Διαμόρφωσης των Μαλλιών L'Oreal Tecni Art Web Paste 150ml

Η πάστα από μόνη της σαν προϊόν styling θεωρείται το ευτυχές ενδιάμεσο μεταξύ κρέμας φορμαρίσματος και πηλού. Εξισορροπείται από έλαια και ενυδατικούς παράγοντες δημιουργώντας ένα κράτημα πολύ κοντά στο φυσικό, καθόλου λιπαρό ή βρεγμένο στην όψη. Σύμφωνα με ειδικούς είναι κατάλληλη για λεπτά ή ξηρά μαλλιά.

 

Η πάστα Web Paste της L'Oreal Tecni Art είναι μία πάστα διαμόρφωσης για σχεδίαση, διαμόρφωση και διόρθωση του
styling των μαλλιών με ένα φυσικό και λαμπερό τελείωμα. H υφή της πλέκεται σαν τον ιστό της αράχνης, δίνοντας δυνατό ελαστικό κράτημα και ατελείωτες δυνατότητες styling. Εξασφαλίζει τρισδιάστατη γλυπτική στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, ενώ σέβεται απόλυτα της φυσική τους λάμψη.

 

 

Εφαρμογή της Πάστας Διαμόρφωσης των Μαλλιών L'Oreal Tecni Art Web Paste 150ml

Γενικά η πάστα διαμόρφωσης όταν εφαρμόζεται σε υγρά, σκουπισμένα με πετσέτα μαλλιά, η πάστα θα δώσει ελάχιστη λάμψη και ελαστικό κράτημα στο styling. Όταν εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά, θα δώσει ελαφριά υφή και θα αναδείξει λεπτομέρειες της λάμψης.

Η Πάστα Διαμόρφωσης των Μαλλιών L'Oreal Tecni Art Web Paste 150ml εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά. Τρίψτε ποσότητα ίση με ένα φουντούκι στα χέρια σας και απομακρύνετε τις παλάμες σας για να δημιουργηθούν οι ίνες. Απλώστε το προϊόν με τα δάχτυλα και δώστε στα μαλλιά σας το styling που επιθυμείτε.

 

Η Συσκευασία της Πάστας Διαμόρφωσης των Μαλλιών L'Oreal Tecni Art Web Paste 150ml

Η πάστα Web Paste της L'Oreal Tecni Art διατίθεται σε γκρι συσκευασία 150ml και ανήκει στα προϊόντα της σειράς τα οποία διαμορφώνουν το styling.

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Πάστα Διαμόρφωσης Μαλλιών L'Oreal Tecni Art Web Paste 150ml