Το καλάθι μου

Mini Cart

Προσφορά 2 Ημιμόνιμα Χρώματα Andreia & Base -Top & Cleanser 250ml & Mini Λάμπα UV/ Led USB 36W
34.900000

Προσφορά 2 Ημιμόνιμα Χρώματα Andreia & Base -Top & Cleanser 250ml & Mini Λάμπα UV/ Led USB 36W

Ειδική Τιμή 34,90 € Κανονική Τιμή 50,70 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU andreia
Λεπτομέρειες

Προσφορά 2 Ημιμόνιμα Χρώματα Andreia & Base -Top & Cleanser 250ml & Mini Λάμπα UV/ Led USB 36W

 

Προδιαγραφές Ημιμόνιμου βερνικιού νυχιών ANDREIA

To ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών ANDREIA βασίζεται σε μία καινοτομική φόρμουλα που δεν μυρίζει και δεν περιέχει διαλύτες. Μάλιστα δεν είναι καν εύφλεκτο. Αποτελεί καινοτομία της εταιρείας και εξάγεται σε πολλές χώρες του κόσμου. Τα ημιμόνιμα βερνίκια ANDREIA έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών επαγγελματιών στον χώρο του μανικιούρ χάρις στα μοναδικά τους χαρακτηριστικά!

 • Περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα χρωστικών από τα συνηθισμένα ημιμόνιμα βερνίκια για καλύτερο χρωματικό αποτέλεσμα ακόμα και με ένα πέρασμα (όχι σε όλα τα χρώματα).
 • Χαρίζει εξαιρετική λάμψη που διαρκεί.
 • Έχει την κατάλληλή ρευστότητα ώστε να εφαρμόζεται εύκολα χωρίς να ζαρώνει, χωρίς να μαζεύει και χωρίς να αφήνει κενά κατά την εφαρμογή.
 • Διαθέτει πρακτικό πινέλο για ευκολία στην χρήση.
 • Με σωστή εφαρμογή (δείτε παρακάτω) μπορεί να διαρκέσει στα νύχια έως και 4 εβδομάδες.

Ημιμόνιμο Βερνίκι ANDREIA – Εφαρμογή

 1. Μετά την προετοιμασία του νυχιού (αφαίρεση επωνυχίων, buffer κλπ.) καθαρίστε χρησιμοποιώντας Καθαριστικό Gel και Αφαιρετικό Λιπαρότητας ANDREIA. Στην συνέχεια εφαρμόστε μία στρώση ANDREIA Ultrabond Primer και αφήστε να στεγνώσει για 20 δευτερόλεπτα (θα δημιουργήσει μία καλή βάση συγκόλλησης).
 2. Εφαρμόστε μία στρώση ANDREIΑ Βάση και Top 2σε1 και πολυμερίστε* για 60 δευτερόλεπτα στην λάμπα LED για 60 δευτερόλεπτα (2 λεπτά αν έχετε λάμπα UV).
 3. Εφαρμόστε μια στρώση χρώματος από το ημιμόνιμο βερνίκι νυxιών ANDREIA Hope HP4 και πολυμερίστε για 60 δευτερόλεπτα (2 λεπτά αν έχετε λάμπα UV). Εφαρμόστε και δεύτερη στρώση χρώματος εάν είναι απαραίτητο.
 4. Εφαρμόστε μία στρώση ANDREIΑ Βάση και Top 2σε1 και πολυμερίστε* για 60 δευτερόλεπτα στην λάμπα LED για 60 δευτερόλεπτα (2 λεπτά αν έχετε λάμπα UV). Αφαιρέστε τυχόν κατάλοιπα gel και λιπαρότητας χρησιμοποιώντας Καθαριστικό Gel και Αφαιρετικό Λιπαρότητας ANDREIA για μοναδική λάμψη!

*Ο χρόνος πολυμερισμού μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ισχύ της λάμπας πολυμερισμού που χρησιμοποιείτε.

Ημιμόνιμο Βερνίκι ANDREIA 10,5ml Βάση και Top 2σε1

To ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών ANDREIA βασίζεται σε μία καινοτομική φόρμουλα που δεν μυρίζει και δεν περιέχει διαλύτες. Μάλιστα δεν είναι καν εύφλεκτο. Αποτελεί καινοτομία της εταιρείας και εξάγεται σε πολλές χώρες του κόσμου. Τα ημιμόνιμα βερνίκια ANDREIA έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών επαγγελματιών στον χώρο του μανικιούρ χάρις στα μοναδικά τους χαρακτηριστικά! Η Βάση και Top 2σε1 είναι εξαιρετικά βολικό καθώς χρησιμοποιείται τόσο ως βάση όσο και σαν top coat. Εξασφαλίζει καλύτερη συγκόληση στο νύχι, την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια αλλά και μοναδική λάμψη.

Καθαριστικό Gel και Αφαιρετικό Λιπαρότητας ANDREIA 250ml

Ιδανικό για την αποτελεσματική απομάκρυνση της λιπαρότητας κατά την προετοιμασία του νυχιού. Επιπλέον χρησιμοποιείται για την αφαίρεση της κολλώδης ουσίας μετά τον πολυμερισμό του gel και του ημιμόνιμου βερνικιού.

Αφαιρεί αποτελεσματικά κάθε ίχνος κολλώδης ουσίας από την επιφάνεια του νυχιού.

Mini Λάμπα UV/ Led USB 36W

H mini Λάμπα UV/ Led USB 36W διαθέτει ψηφιακό Χρονοδιακόπτη 30, 60 & 90 sec (Λειτουργία σε 36W). Διαθέτει ανακλαστήρες για τον άψογο πολυμερισμό του gel (UV & LED gels) σε όλη την επιφάνεια του νυχιού. Ένα από τα πλεονεκτήματα του είναι το διπλό μήκος κύματος ( 365 και 405 nm) για άμεσο πολυμερισμό σε όλα τα υλικά, ανεξαρτήτως εταιρείας και σύστασης του προϊόντος. Δεν βλάπτει τα μάτια και το δέρμα. Αυτόματο σύστημα αισθητήρων, πρακτικό και εύκολο στη χρήση, εξοικονομώντας ενέργεια και χρόνο.

 • 12 led κατανεμημένα ομοιόμορφα ώστε να μην αφήνουν κενά σημεία
 • Διαστάσεις Λάμπας: 180x88x150mm

H συσκευασία διαθέτει την Μini Λάμπα UV/Led USB 36W & το usb.

 

Kαταγράψτε τα νούμερα που επιθυμείτε στο τέλος της παραγγελία σας στα σχόλια ( η προσφορά ισχύει μόνο για χρώματα)

 

 

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 
 
Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Προσφορά 2 Ημιμόνιμα Χρώματα Andreia & Base -Top & Cleanser 250ml & Mini Λάμπα UV/ Led USB 36W