Το καλάθι μου

Mini Cart

Αντηλιακά
Πλέγμα Λίστα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
Πλέγμα Λίστα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση

Αντηλιακά προσώπου και σώματος - Μάξιμουμ προστασία και περιποίηση.

 

Στη κατηγορία θα βρείτε αντηλιακά προσώπου και σώματος καθώς και προϊόντα για μετά την έκθεση στον ήλιο.

Υψηλής ποιότητας προϊόντα τα οποία προσφέρουν μέγιστη προστασία από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία (UVA/UVB) και τα εγκαύματα ενώ παράλληλα ενυδατώνουν την επιδερμίδα χαρίζοντας φυσικό μαύρισμα που διαρκεί.

 

Αντηλιακά Προσώπου

 

Τα αντηλιακά προσώπου είναι ειδικά μελετημένα ώστε να μπορούν να να φορεθούν όλον τον χρόνο καθώς το πρόσωπό μας είναι εκτεθειμένο στον ήλιο όλον τον χρόνο και ειδικά στην πατρίδα μας η ηλιοφάνεια είναι παρούσα όλες τις εποχές. Οι υφές τους είναι πολύ ελαφριές για να μην βαραίνουν την επιδερμίδα και μάλιστα μπορούν να φορεθούν σε συνδυασμό με την κρέμα προσώπου. Συνήθως έχουν υψηλούς και πολύ υψηλούς δείκτες προστασίας (SPF 30, SPF 50) καθώς προορίζονται για την ευαίσθητη περιοχή του προσώπου. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν και αντηλιακά προσώπου με χρώμα τα οποία εκτός από αντηλιακή προστασία προσφέρουν κάλυψη αντίστοιχη με αυτή των make up.

 

Αντηλιακά Σώματος

 

Αντηλιακά σώματος χρησιμοποιούμε κυρίως το καλοκαίρι σε αντίθεση με τα αντηλιακά προσώπου που χρησιμοποιούνται όλον τον χρόνο. Τα συγκεκριμένα αντηλιακά διατίθενται σε διάφορες μορφές όπως υγρή, lotion, κρέμας, λαδιού, ξηρού λαδιού (dry oil), gel κλπ. Είναι συνήθως ανθεκτικά στο νερό ώστε να προστατεύουν  ακόμη και κατά την διάρκεια του μπάνιου. Οι δείκτες προστασίας τους ποικίλουν από 0 SPF έως και 50 SPF ωστόσο όλα προσφέρουν προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία (ο δείκτης SPF δηλώνει προστασία από τα εγκαύματα).

 

Αντηλιακά Μαλλιών

 

Ολοκληρώστε την αντηλιακή σας προστασία με αντηλιακά μαλλιών. Τα αντηλιακά μαλλιών προστατεύουν την δομή της τρίχας από την φθορά καθώς η υπεριώδης ακτινοβολία οξειδώνει και διασπά τους δεσμούς της κερατίνης στο εσωτερικό της τρίχας. Αυτό το φαινόμενο είναι αρκετά πιο έντονο στα ξανθά και λευκά μαλλιά τα οποία λόγω έλλειψης μελανίνης δεν προστατεύονται από τον ήλιο.