Το καλάθι μου

Mini Cart

Καθαρισμός Προσώπου
Πλέγμα Λίστα

37 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Beauty Formulas Calming Pink Clay Μάσκα Προσώπου 100ml
  Εξαντλημένο
 2. GARDEN Detox Mask 2x8 ml
  -45%
  GARDEN Detox Mask 2x8 ml
  Ειδική Τιμή 1,93 € Κανονική Τιμή 3,50 €
 3. GARDEN Firming Mask 2x8 ml
  -45%
  GARDEN Firming Mask 2x8 ml
  Ειδική Τιμή 3,03 € Κανονική Τιμή 5,50 €
 4. GARDEN Hydrating Mask 2x8 ml
  -45%
  GARDEN Hydrating Mask 2x8 ml
  Ειδική Τιμή 1,94 € Κανονική Τιμή 3,50 €
 5. GARDEN Overnight Mask 2x8 ml
  -45%
  GARDEN Overnight Mask 2x8 ml
  Ειδική Τιμή 1,84 € Κανονική Τιμή 3,35 €
 6. GARDEN Peel Off Black Mask 10 ml
  -45%
  GARDEN Peel Off Black Mask 10 ml
  Ειδική Τιμή 1,94 € Κανονική Τιμή 3,50 €
 7. GARDEN Peel Off Glitter Mask 2x6 ml
  -45%
  GARDEN Peel Off Glitter Mask 2x6 ml
  Ειδική Τιμή 1,94 € Κανονική Τιμή 3,50 €
 8. Radiant Detox Aqua Sheet Mask
  8,60 €
 9. Radiant Instant Glow Mask 6 + 6ml
  6,30 €
 10. Seventeen Rescue Mask 50ml
  16,30 €
 11. Tommy G Black Mask Peel Off 50ml
  15,90 €
 12. Tommy G Gold Mask Peel Off 50ml
  19,90 €
Πλέγμα Λίστα

37 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση

Καθαρισμός Προσώπου – Η βάση για μία λαμπερή επιδερμίδα.

 

Ο καθαρισμός προσώπου αποτελεί την βάση για μία σωστή περιποίηση προσώπου. Ακόμη και αν χρησιμοποιείτε μία πολύ αποτελεσματική κρέμα προσώπου και λοιπά προϊόντα περιποίησης χωρίς σωστό και ενδελεχή καθαρισμό της επιδερμίδας τα αποτελέσματα θα είναι από μικρά έως και αντίθετα από τα αναμενόμενα.

Τα τελευταία χρόνια ο γρήγορος ρυθμός της ζωής και οι πολλαπλές υποχρεώσεις έχουν σαν  αποτέλεσμα την έλλειψη χρόνου για τον εαυτό μας. Συνέπεια αυτού είναι και ο ελλιπής καθαρισμός προσώπου ο οποίος μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα όπως ερεθισμούς και σπιθουράκια,  φράξιμο πόρων και άλλα.

Τα προϊόντα της συγκεκριμένης κατηγορίας θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε αποτελεσματικά το πρόσωπό σας και να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας για την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης προσώπου (κρέμες προσώπου, ορός προσώπου, μάσκες προσώπου κλπ)

 

Καθαρισμός Προσώπου - Προϊόντα και Ποιότητες

 

Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί καινοτομικά και τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα με τα οποία ο καθαρισμός προσώπου στο σπίτι γίνεται μία ευχάριστη και εύκολη διαδικασία. Γαλακτώματα καθαρισμού και τονωτικές λοσιόν, micellars και ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών τα οποία καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα επαναφέροντας το φυσιολογικό PH της επιδερμίδας. Επιπλέον τα νέας γενιάς καθαριστικά προσώπου αφαιρούν αποτελεσματικά ακόμη και ανεξίτηλο μακιγιάζ!

Επιπλέον ο καθαρισμός προσώπου είναι ελλιπής χωρίς την απολέπιση προσώπου, καθώς βοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και άρα στην ανανέωση της επιδερμίδας, όπως επίσης και στον βαθύ καθαρισμό των πόρων. Επιλέξτε το κατάλληλο πίλινγκ προσώπου από την γκάμα μας ανάλογα με τον του δέρματος σας!

Τα τελευταία χρόνια οι μάσκες προσώπου έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς και κυκλοφορούν σε διάφορες μορφές: ενυδατικές, καθαριστικές, peel-off, με εμποτισμένο ύφασμα κλπ. Ο καθαρισμός προσώπου με μία καθαριστική μάσκα προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, λάμψη και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα.