Το καλάθι μου

Mini Cart

Radiant Liquid Make-Up Brush
21.2
21,20 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 2.10.0.0482
Λεπτομέρειες

Radiant Liquid Make-Up Brush

Το Radiant Liquid Make-Up Brush είναι ένα επαγγελματικό πινέλο για την τέλεια εφαρμογή του υγρού make up. Το σχήμα του Radiant Liquid Make-Up Brush επιτρέπει την τέλεια εφαρμογή του make up χωρίς να δημιουργεί γραμμές προσφέροντας ομοιόμορφο αποτέλεσμα και αψεγάδιαστο τελείωμα. Το εξειδικευμένο κόψιμο της τρίχας επιτρέπει την τοποθέτηση του προϊόντος ακόμα και στην εσωτερική γωνία των ματιών, αλλά και σε όλες τις «δύσκολες γωνίες» του προσώπου. Το Radiant Liquid Make-Up Brush είναι ιδανικό για να «σβήσετε» απαλά το make up στη περιοχή του λαιμού και το μέτωπο, ενώ αν το χρησιμοποιήσετε με ταμποναριστές κινήσεις έχετε μεγαλύτερο καλυπτικό αποτέλεσμα. Το Radiant Liquid Make-Up Brush είναι ένα πινέλο με εξαιρετικά απαλή συνθετική τρίχα.

Τρόπος χρήσης του Radiant Liquid Make-Up Brush

Λόγω του εξιδεικευμένου σχήματός του Radiant Liquid Make-Up Brush, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εύκολα, για την τέλεια εφαρμογή του make up χωρίς να δημιουργεί γραμμές.

Επιτρέπει την τοποθέτηση του προϊόντος ακόμα και στην εσωτερική γωνία των ματιών, αλλά και σε όλες τις «δύσκολες γωνίες» του προσώπου.

Το Radiant Liquid Make-Up Brush είναι ιδανικό για να «σβήσετε» απαλά το make up στη περιοχή του λαιμού και το μέτωπο.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ταμποναριστές κινήσεις για μεγαλύτερο καλυπτικό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερη Radiant αλλά και άλλα προϊόντα Μακιγιάζ στην κεντρική κατηγορία. Επιπλέον βρείτε το κατάλληλο Σετ Μακιγιάζ που θα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το Μακιγιάζ σας στην κατηγορία Σετ Μακιγιάζ.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Radiant Liquid Make-Up Brush