To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

Προδιαγραφές Πινέλων Μακιγιάζ Real Techniques

Τα πινέλα Real Techniques συνδυάζουν υλικά υψηλής τεχνολογίας με καινοτόμα σχήματα για να επιτύχουν ένα τέλειo μακιγιάζ. Οι βούρτσες είναι κατασκευασμένες από συνθετικές τρίχες που είναι χειροποίητες και απίστευτα απαλές. Στην συλλογή θα βρείτε πινέλα για την εφαρμογή foundation, πούδρας, ρουζ, σκιάς ματιών καθώς και ειδικά βουρτσάκια που έχουν σχεδιαστεί για smoky eyes ή contouring προσώπου, καθώς και σετ πινέλων μακιγιάζ.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge 71566

Αποκτήστε μια άψογη βάση με το Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Αυτό το ευέλικτο εργαλείο σχεδιάστηκε με μια επαναστατική τεχνολογία αφρού για ομοιόμορφη και αψεγάδιαστη εφαρμογή του makeup. Χρησιμοποιήστε το νωπό για ένα φυσικό τελείωμα ή στεγνό για πλήρη κάλυψη.

Χρήση του Real Techniques Miracle Complexion Sponge 71566

Οι στρογγυλεμένες πλευρές εφαρμόζουν προϊόν σε μεγάλες περιοχές του προσώπου με ταμποναριστές κινήσεις, η άκρη ακριβείας καλύπτει τις ατέλειες, η επίπεδη άκρη για σμίλευση γύρω από τα μάτια και τη μύτη. Ιδανικό για υγρό makeup. Χωρίς λάτεξ. Extra Tip: Για καλύτερα αποτελέσματα αντικαταστήστε το σφουγγάρι κάθε 1-3 μήνες.

 

Βάρος 0,05 kg
Brand

Πινέλα Μακιγιάζ Τύπος

,

0