Το καλάθι μου

Mini Cart

Semilac Dream Long Base 7ml
13.5

Semilac Dream Long Base 7ml

13,50 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 4.01.0.2907
Λεπτομέρειες

Semilac Dream Long Base 7ml

Η Semilac Dream Long Base 7ml είναι μια ημιμόνιμη βάση καουτσούκ με παχύρευστη σύνθεση, Fiber ίνες και βιταμίνη Ε. Προορίζεται για γυναίκες που ονειρεύονται μακριά και γερά νύχια. Η Semilac Dream Long Base 7ml βοηθάει να μακρύνουμε τα νύχια μας με φυσικό τρόπο. Χάρη στην παχύρευστη σύνθεσή της, χαρίζει ευκολία στην διαδικασία της φυσικής ενίσχυσης και επιμήκυνσης της πλάκας του νυχιού. Επιπροσθέτως, η Semilac Dream Long Base 7ml προστατεύει από την ονυχοφαγία, δυσκολεύοντας αυτήν την μηχανική κίνηση. Επιπλέον, μετά την εφαρμογή της βάσης, τα νύχια είναι πιο γερά, σκληρά και ανθεκτικά στους εξωτερικούς παράγοντες. Σε περιπτώσεις ραγισμένης φυσικής πλάκας στο ελεύθερο άκρο, λειτουργεί ως προστατευτική ταινία που συγκρατεί το ραγισμένο νύχι. Η Semilac Dream Long Base 7ml έχει γαλακτερή απόχρωση, που βοηθάει στην απόκρυψη των ατελειών της φυσικής πλάκας του νυχιού, όπως και το foundation στο μακιγιάζ.

Η Semilac Dream Long Base 7ml είναι δερματολογικά ελεγμένη

Τρόπος χρήσης της Semilac Dream Long Base 7ml

Στην σωστά προετοιμασμένη φυσική πλάκα του νυχιού, εφαρμόζουμε μία λεπτή στρώση της Semilac Dream Long Base 7ml και πολυμερίζουμε σε λάμπα UV ή UV/LED. Στην συνέχεια προχωράμε στην εφαρμογή του επιλεγμένου χρώματος.

 

Δείτε περισσότερη Semilac αλλά και άλλα προϊόντα Νυχιών στην κεντρική κατηγορία. Επιπλέον βρείτε την κατάλληλη Θεραπεία Νυχιών που θα χρησιμοποιήσετε για να περιποιηθείτε ακόμα περισσότερο τα νύχια σας στην κατηγορία Θεραπείες Νυχιών.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Semilac Dream Long Base 7ml