Το καλάθι μου

Mini Cart

Semilac Extended Base 11ml
16

Semilac Extended Base 11ml

16,00 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 4.01.0.2728
Λεπτομέρειες

Semilac Extended Base 11ml

Προδιαγραφές Semilac Extended Base 11ml

Η Semilac Extend Base είναι μια νέα αυτοεπιπεδούμενη βάση για ημιμόνιμο, που επιπλέον σας επιτρέπει να χτίσετε, να εξομαλύνετε, να ενισχύσετε αλλά και να επεκτείνετε την φυσική πλάκα του νυχιού εως 1 cm. Το προϊόν χαρακτηρίζεται από την πυκνή του σύσταση, η οποία εξασφαλίζει ευκολία στην εφαρμογή. Επιπλέον, η νέα βάση Semilac χαρακτηρίζεται από την σκληρή δομή της και με υψηλό βαθμό ευκαμψίας.

Η Semilac Extend Base παρέχει όλα τα επιθυμητά χαρακτηριστικά της βάσης σε ένα κομψό μπουκάλι. Το προϊόν διατηρεί την ανθεκτικότητα του μανικιούρ έως και 21 ημέρες.

Χρήση Semilac Extended Base 11ml

  • Η εφαρμογή της Semilac Extend Base είναι πολύ εύκολη και ευχάριστη– δεν θα δυσκολέψει καθόλου ακόμη και αρχάριους. Σας παρουσιάζουμε την εφαρμογή της παρακάτω:
  • Κάνουμε ξηρό μανικιούρ και απολυπαίνουμε την φυσική πλάκα του νυχιού με Semilac Nail Cleaner.
  • Εφαρμόζουμε μία στρώση Semilac Extend Base. Η ποσότητα που θα εφαρμόσουμε εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θέλουμε να δώσουμε, για φυσική ενύσχηση εφαρμόζουμε μεγαλύτερη ποσότητα και κάθε φορά πολυμερίζουμε σα λάμπα. Μπορούμε επίσης να κάνουμε επιμήκυνση πάνω σε φόρμα. Στην περίπτωση που την χρησιμοποιούμε απλά για βάση κάτω από το χρώμα, αρκεί να εφαρμόσουμε μία λεπτή στρώση και να την πολυμερίσουμε σε λάμπα (ο χρόνος εξαρτάται από την λάμπα που διαθέτουμε).
  • Εφαρμόζουμε την πρώτη λεπτή στρώση χρωματιστού ημιμόνιμου βερνικιού Semilac και πολυμερίζουμε σε λάμπα.
  • Εφαρμόζουμε την δεύτερη λεπτή στρώση χρωματιστού ημιμόνιμου βερνικιού Semilac, δεν ξεχνάμε ποτέ το σωστό κλείσιμο του ελεύθερου άκρου και πολυμερίζουμε σε λάμπα.
  • Τελειώνουμε με Top Semilac της επιλογής μας και πολυμερίζουμε σε λάμπα. Έτοιμο το μανικιούρ μας!

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Semilac Extended Base 11ml