Το καλάθι μου

Mini Cart

Semilac H220 Hμιμόνιμο Βερνίκι Business Line Nugat Beige 7ml
11.5

Semilac H220 Hμιμόνιμο Βερνίκι Business Line Nugat Beige 7ml

11,50 €
Διαθεσιμότητα:Εξαντλημένο
SKU 4.01.0.2632
Λεπτομέρειες

Semilac H220 Hμιμόνιμο Βερνίκι Business Line Nugat Beige 7ml

Προδιαγραφές Semilac H220 Hμιμόνιμο Βερνίκι Business Line Nugat Beige 7ml

Τα αποφασιστικά βήματα και η ταχύτητα λήψης αποφάσεων συνδέονται σαφώς με το βάθος του χρώματος του νουγκάτ, βάση του οποίου δημιουργήσαμε το 220 Nugat Beige. Πρόκειται μια πρόταση καφέ χρώματος, με αισθητή περιεκτικότητα σε λευκό.

Καλλυπτικότητα χρώματος: Πλήρης κάλλυψη

Τα χρώματα της Semilac ξεχωρίζουν στην αγορά χάρη στην έντονη απόδοση χρώματος, την ποιότητά τους, την υψηλή αντοχή τους και την μεγάλη ποικιλία.

 

Χρήση Semilac H220 Hμιμόνιμο Βερνίκι Business Line Nugat Beige 7ml

Κάντε το ημιμόνιμο μανικιούρ σας με ακρίβεια ακολουθώντας βήμα προς βήμα τα ακόλουθα και θα απολαύσετε ένα τέλειο και άψογο μανικιούρ για 3 εβδομάδες!

Ξεκινάμε:
1. Στην σωστά προετοιμασμένη φυσική πλάκα του νυχιού, εφαρμόζουμε μια πολύ λεπτή στρώση Semilac Base, χωρίς να αγγίζουμε τα επωνύχια και πολυμερίζουμε στην λάμπα.
Είναι το πιο σημαντικό βήμα από τη στιγμή που η βάση έρχεται απευθείας σε επαφή με την φυσική πλάκα.
2. Εφαρμόζουμε την πρώτη στρώση του χρώματος Semilac, χωρίς να αγγίζουμε τα επωνύχια, και να το πολυμερίζουμε στην λάμπα.
Συνιστάται η εφαρμογή δύο στρώσεων.
Βεβαιωθείτε ότι είναι το χρώμα που σας αρέσει, αφού θα το απολαμβάνετε για 3 ολόκληρες εβδομάδες!
3. Ολοκληρώνουμε το μανικιούρ μας με το Top Coat. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα από τη στιγμή που το Top είναι υπεύθυνο για την λάμψη στο νύχι, αλλά το προστατεύει και από πιθανές βλάβες.
4. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε Top No Wipe ή Top Mat Total No Wipe δεν αφαιρούμε το κολλώδες υπόλειμμα, αλλά με οποιοδήποτε άλλο Top Coat θα χρησιμοποιήσουμε το Cleaner.
5. Στο τελευταίο στάδιο εφαρμόζουμε λαδάκι επονυχίων για να ενυδατώσουμε και να προσφέρουμε το τέλειο φινίρισμα στο μανικιούρ.


Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Semilac H220 Hμιμόνιμο Βερνίκι Business Line Nugat Beige 7ml