Το καλάθι μου

Mini Cart

Hμιμόνιμο Βερνίκι Semilac DC636 Hμιμόνιμο Βερνίκι Cat Eye 3D Turquoise 7ml
11
11,00 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 4.01.0.1342
Λεπτομέρειες

Τα χρώματα της Semilac ξεχωρίζουν στην αγορά χάρη στην έντονη απόδοση χρώματος, την ποιότητά τους, την υψηλή αντοχή τους και την μεγάλη ποικιλία.

Προδιαγραφές Hμιμόνιμου Βερνίκιου Semilac DC636 Cat Eye 3D Turquoise 7ml

Ημιμόνιμο βερνίκι το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί με δύο τρόπους: ως χρώμα ή ως εφέ cat eye. Για να αποκτήσετε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα στα νύχια, είναι απαραίτητος ένας μαγνήτης διπλής όψεως, ο οποίος θα σας χαρίσει μια μοναδική λάμψη από όπου περάσει. Αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να δημιουργήσετε μοναδικές δημιουργίες στα νύχια, που μπορούν να επιτευχθούν απλά και χωρίς δεξιότητες.

Το μέγιστο αποτέλεσμα Cat Eye επιτυγχάνεται πάνω σε μαύρο ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών, δημιουργώντας την τέλεια πρόταση για ένα μοντέρνο μανικιούρ.

Εάν επιλέξετε να εφαρμόσετε μόνο το βερνίκι, χωρίς τον μαγνήτη, αρκεί μόνο να εφαρμόσετε 2-3 στρώσεις, σε οποιαδήποτε βάση Semilac ή σε οποιοδήποτε πολυμερισμένο ημιμόνιμο χρώμα.

Εφαρμογή Ημιμόνιμου Βερνικιού Semilac DC636 Cat Eye 3D Turquoise 7ml

1. Στην σωστά προετοιμασμένη φυσική πλάκα του νυχιού (αφαίρεση επωνυχίων, buffer κλπ.), εφαρμόζουμε μια πολύ λεπτή στρώση Semilac Base, χωρίς να αγγίζουμε τα επωνύχια και πολυμερίζουμε στην λάμπα.

2. Εφαρμόζουμε την πρώτη στρώση του χρώματος Semilac Magic Cat Eye, εφαρμόζουμε το μαγνήτη διπλής όψεως για 2-3 δευτερόλεπτα και δημιουργούμε μια μοναδική λάμψη. Όταν το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό , το πολυμερίζουμε στη λάμπα.

3. Συνιστάται η εφαρμογή δύο στρώσεων.

4. Το ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Cat Eye 3D Turquoise 7ml DC636 μπορεί να εφαρμοστεί και πάνω από οποιοδήποτε Semilac ημιμόνιμο βερνίκι. Ωστόσο, το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την εφαρμογή του Semilac Magic Cat Eye στο βερνίκι νυχιών Semilac Black Diamond 031. Πολυμερίζουμε κάθε στρώση του προϊόντος.

5. Για να προστατέψουμε το Cat Eye εφέ, εφαρμόζουμε ένα από τα Τop coat της Semilac και το πολυμερίζουμε στη λάμπα.


Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 
 
 
 
 
Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Hμιμόνιμο Βερνίκι Semilac DC636 Hμιμόνιμο Βερνίκι Cat Eye 3D Turquoise 7ml