Το καλάθι μου

Mini Cart

Semilac Ημιμόνιμο Βερνίκι Chocolate Brownie 7ml No DC403
10

Semilac Ημιμόνιμο Βερνίκι Chocolate Brownie 7ml No DC403

10,00 €
Διαθεσιμότητα:Εξαντλημένο
SKU 4.01.0.2905
Λεπτομέρειες

Semilac Ημιμόνιμο Βερνίκι Chocolate Brownie 7ml No DC403

Στην συλλογή της Semilac μπορείτε να βρείτε περισσότερες από 300 αποχρώσεις ημιμόνιμων βερνικιών. Τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac χαρακτηρίζονται από την ιδανική σύσταση, υψηλή ποιότητα και την εξαιρετική αντοχή, δίνοντας διάρκεια στο μανικιούρ σας έως και 21 ημέρες. Το Semilac Ημιμόνιμο Βερνίκι Chocolate Brownie 7ml No DC403 έρχεται σε Λαχταριστή σοκολατί απόχρωση. Οι φθινοπωρινές μέρες δεν είναι πάντα ζωηρές και πολλές φορές δεν έχουμε όρεξη για τίποτα. Όταν όμως φάμε ένα κομματάκι σοκολάτα, αμέσως γεμίζουμε ενέργεια και όρεξη για βόλτες και κάθε άλλου είδους δραστηριότητα. Πρόσφερε λοιπόν στον εαυτό σου, ένα boost με το Semilac Ημιμόνιμο Βερνίκι Chocolate Brownie 7ml No DC403!

Καλλυπτικότητα χρώματος: Πλήρης κάλυψη


Τρόπος εφαρμογής του Semilac Ημιμόνιμου Βερνικιού Chocolate Brownie 7ml No DC403

Κάντε το ημιμόνιμο μανικιούρ σας με ακρίβεια ακολουθώντας βήμα προς βήμα τα ακόλουθα και θα απολαύσετε ένα τέλειο και άψογο μανικιούρ για 3 εβδομάδες!

-Στην σωστά προετοιμασμένη φυσική πλάκα του νυχιού, εφαρμόζουμε μια πολύ λεπτή στρώση Semilac Base, χωρίς να αγγίζουμε τα επωνύχια και πολυμερίζουμε στην λάμπα. Είναι το πιο σημαντικό βήμα από τη στιγμή που η βάση έρχεται απευθείας σε επαφή με την φυσική πλάκα.

-Εφαρμόζουμε την πρώτη στρώση του χρώματος Semilac, χωρίς να αγγίζουμε τα επωνύχια, και να το πολυμερίζουμε στην λάμπα. Συνιστάται η εφαρμογή δύο στρώσεων. Βεβαιωθείτε ότι είναι το χρώμα που σας αρέσει, αφού θα το απολαμβάνετε για 3 ολόκληρες εβδομάδες!

-Ολοκληρώνουμε το μανικιούρ μας με το Top Coat. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα από τη στιγμή που το Top είναι υπεύθυνο για την λάμψη στο νύχι, αλλά το προστατεύει και από πιθανές βλάβες.

-Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε Top No Wipe ή Top Mat Total No Wipe δεν αφαιρούμε το κολλώδες υπόλειμμα, αλλά με οποιοδήποτε άλλο Top Coat θα χρησιμοποιήσουμε το Semilac Nail Cleaner.

-Στο τελευταίο στάδιο εφαρμόζουμε Semilac Manicure Oil για να ενυδατώσουμε και να προσφέρουμε το τέλειο φινίρισμα στο μανικιούρ.

 

Δείτε περισσότερη Semilac αλλά και άλλα προϊόντα Νυχιών στην κεντρική κατηγορία. Επιπλέον βρείτε την κατάλληλη Θεραπεία Νυχιών που θα χρησιμοποιήσετε για να περιποιηθείτε ακόμα περισσότερο τα νύχια σας στην κατηγορία Θεραπείες Νυχιών.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Semilac Ημιμόνιμο Βερνίκι Chocolate Brownie 7ml No DC403