0
Καλάθι
0
0
Καλάθι
0

Σεμινάρια

Σε αυτή τη σελίδα θα μπορείτε να εγγράφεστε στα σεμινάρια επιμόρφωσης που διοργανώνει το Femme Fatale με την συμμετοχή κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου.

Κατ’ αρχήν, θα πρέπει να γίνετε μέλη του femme fatale ώστε να μπορείτε να δηλώνετε τη συμμετοχή σας και να παίρνετε τα πιστοποιητικά συμμετοχής σας σε κάθε σεμινάριο.

Επίσης θα μπορείτε να παρακολουθείτε παλαιότερα σεμινάρια συνοδευμόμενα με τον κατάλογο των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει αυτά τα σεμινάρια:

Πινέλα Μακιγιάζ, Χρήση – ΕφαρμογήΓια να έχετε πρόσβαση πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας. Αν δεν έχετε δημιουργήστε έναν!
Εφαρμογή Soft GelsΓια να έχετε πρόσβαση πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας. Αν δεν έχετε δημιουργήστε έναν!
Χρωμομετρία – Τεχνολογία Βαφών – Πρακτικές ΕφαρμογήςΓια να έχετε πρόσβαση πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας. Αν δεν έχετε δημιουργήστε έναν!
Bridal Make Up – ΕφαρμογήΓια να έχετε πρόσβαση πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας. Αν δεν έχετε δημιουργήστε έναν!
Bridal Nail Art – EφαρμογήΓια να έχετε πρόσβαση πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας. Αν δεν έχετε δημιουργήστε έναν!
Πρέπει να γραφτείτε στο femme fatale για να δείτε αυτό το περιεχόμενο

Για την έκδοση του πιστοποιητικού προηγούμενων σεμιναρίων δεν έχετε παρά να γραφτείτε, συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας. Κατόπιν μπορείτε να εκδώσετε το πιστοποιητικό σας απ’ εδώ. Σημειώστε ότι το πιστοποιητικό θα εκδωθεί στο όνομάτεπώνυμο που έχετε καταχωρίσει στο προφίλ σας.

Πρέπει να γραφτείτε στο femme fatale για να δείτε αυτό το περιεχόμενο

Καλάθι
  • Δεν έχετε προσθέσει κάτι στο καλάθι σας
0