Το καλάθι μου

Mini Cart

Wet n Wild Eyeshadow Liquid Catsuit Metal E568A
4.99

Wet n Wild Eyeshadow Liquid Catsuit Metal E568A

4,99 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 2.03.0.0857
Λεπτομέρειες

Wet n Wild Eyeshadow Liquid Catsuit Metal E568A

Η Wet n Wild Eyeshadow Liquid Catsuit Metal είναι μία υγρή σκιά ματιών που απλώνεται πάνω στα βλέφαρα προσφέροντας ανθεκτικό χρώμα που διαρκεί τουλάχιστον 9 ζωές. Θα μαγνητίσετε τα βλέμματα χάρη στο πολυδιάστατο αποτέλεσμα αυτής της υγρής σκιάς που αγκαλιάζει κάθε περίγραμμα του ματιού και στεγνώνει δίνοντας ματ φινίρισμα μεγάλης διάρκειας. Η Wet n Wild Eyeshadow Liquid Catsuit Metal έχει πλούσιο χρώμα και περλέ σύνθεση μεγάλης αντοχής για μοναδική λάμψη. Χωρίς γλουτένη και χωρίς αρώματα.

Το Wet n Wild Eyeshadow Liquid Catsuit Metal διατίθεται σε 4 μοναδικές αποχρώσεις.

Το Wet n Wild Eyeshadow Liquid Catsuit Metal είναι δερματολογικά ελεγμένο, cruelty free και vegan.

 

Τρόπος Εφαρμογής του Wet n Wild Eyeshadow Liquid Catsuit Metal

Σωστός καθαρισμός-προετοιμασία. Σωστή βάση. Απλώστε τη σκιά Wet n Wild Eyeshadow Liquid Catsuit Metal στο βλέφαρο ξεκινώντας από τη γραμμή που φυτρώνουν οι βλεφαρίδες σας ενώ σταδιακά φτάνετε τη σκιά σας όσο πιο κοντά στο φρύδι θέλετε εσείς. Αφού έχετε δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα που θυμίζει μισοφέγγαρο, το οποίο ξεκινάει από την εξωτερική γωνία του ματιού σας και καταλήγει στην εσωτερική, αναμίξτε καλά το χρώμα από τη σκιά, μέχρι να έρθει στο αποτέλεσμα που ζητάτε.

Δείτε περισσότερη Wet n Wild αλλά και άλλα προϊόντα Μακιγιάζ στην κεντρική κατηγορία. Επιπλέον βρείτε τo κατάλληλο Μολύβι Φρυδιών που θα χρησιμοποιήσετε για να τελειοποιήσετε το μακιγιάζ σας στην κατηγορία Μάτια.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Wet n Wild Eyeshadow Liquid Catsuit Metal E568A