Το καλάθι μου

Mini Cart

Wet n Wild H2O Proof Eyeliner (Αδιάβροχο - Πενάκι) No 879
4.99

Wet n Wild H2O Proof Eyeliner (Αδιάβροχο - Πενάκι) No 879

4,99 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 2.08.0.0095
Λεπτομέρειες

Wet n Wild H2O Proof Felt Tip Liquid Eyeliner 879 Ultra Black

Το Wet n Wild H2O Proof Felt Tip Liquid Eyeliner δεν αφήνει μουτζούρες και μένει σταθερό. Διαθέτει μαλακιά μύτη μαρκαδόρου για ακριβή έλεγχο και εφαρμογή χωρίς λάθη. Eχει λεπτo, ευέλικτo πινέλο για εφαρμογή ακριβείας. Πλούσιο, υγρό στεγνώνει γρήγορα και παραμένει στη θέση του για να ενισχύσει διακριτικά. Είναι ανθεκτικό στο νερό οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το μακιγιάζ σας.

 

Wet n Wild H2O Proof Felt Tip Liquid Eyeliner – Χαρακτηριστικά

-Αδιάβροχo

-Δεν μουτζουρώνει

-Μακρά διάρκεια

-Δεν αφήνει κενά

Το Wet n Wild H2O Proof Felt Tip Liquid Eyeliner είναι δερματολογικά ελεγμένο και cruelty free.

 

Τρόπος Εφαρμογής του Wet n Wild H2O Proof Felt Tip Liquid Eyeliner

Πάρτε τη σωστή θέση. Αποφύγετε να εφαρμόσετε το Wet n Wild H2O Proof Felt Tip Liquid Eyeliner όρθια – τουλάχιστον μέχρι να συνηθίσετε την κίνηση. Καθίστε σε μια καρέκλα, ακουμπήστε τον αγκώνα σας κάπου σταθερά, στερεώστε το μικρό σας δάχτυλο στο μάγουλό σας και εφαρμόστε.

Εφαρμόστε το Wet n Wild H2O Proof Felt Tip Liquid Eyeliner με ανοιχτά και όχι με κλειστά μάτια. Οι περισσότερες έχουμε την τάση να κλείνουμε τα μάτια μας όταν θέλουμε να εφαρμόσουμε eyeliner, με αποτέλεσμα όταν τα ανοίγουμε, το αποτέλεσμα να μην είναι το επιθυμητό. Έχοντας ανοιχτά τα μάτια σας, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε πώς ακριβώς θα δείχνει το μακιγιάζ σας.

Ειδικά κατά τις πρώτες φορές που θα δοκιμάσετε να φορέσετε eyeliner, θα προκύψουν κάποια λάθη και ατέλειες. Μην απελπίζεστε όμως, αφού μπορείτε να τα σβήσετε εύκολα με λίγη λοσιόν ντεμακιγιάζ.

Δείτε περισσότερη Wet n Wild αλλά και άλλα προϊόντα Μακιγιάζ στην κεντρική κατηγορία. Επιπλέον βρείτε την κατάλληλη Mascara ματιών που θα χρησιμοποιήσετε για να αναδείξετε ακόμα περισσότερο το Μακιγιάζ σας στην κατηγορία Μάτια.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Wet n Wild H2O Proof Eyeliner (Αδιάβροχο - Πενάκι) No 879