Το καλάθι μου

Mini Cart

Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer
6.29
6,29 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 2.03.0.0736
Λεπτομέρειες

Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer

Προετοιμάστε μια καλή βάση για ένα εξαιρετικό μακιγιάζ.  Το Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer που στεγνώνει διάφανο θα σας δώσει ομοιόμορφη εφαρμογή και θα κάνει το μακιγιάζ των ματιών σας να διαρκέσει για ώρες. Αυξάνει την ανθεκτικότητα της σκιάς των ματιών κάνοντας το χρώμα πιο ζωηρό, διατηρώντας την σκιά στο μάτι χωρίς να κάνει πτύχωσεις και να την φθείρει. Απλώνεται εύκολα, στεγνώνει αόρατα και κάνει τα μάτια να φαίνονται φρεσκοβαμμένα για ώρες!

Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer – Χαρακτηριστικά

-Λεία σαν μετάξι υφή.
-Το Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer κάνει τη σκιά των ματιών να μένει στη θέση της, δεν επιτρέπει τη δημιουργία πτυχώσεων και διατηρεί το χρώμα της σκιάς αναλλοίωτο και ζωντανό.
-Ουδέτερη απόχρωση που ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος.
-Γρήγορο στέγνωμα.

Το Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer είναι δερματολογικά ελεγμένο και cruelty free.

 

Τρόπος Εφαρμογής του Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer

Το Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer εφαρμόζεται σε ολόκληρο το βλέφαρο, αφού ενυδατώσετε όλο σας το πρόσωπο και πριν ξεκινήσετε να βάφετε τα μάτια σας.

Η eyeshadow base (βάση για σκιά ματιών) μπορεί να απλωθεί τόσο με τα δάκτυλα όσο και με το απλικατέρ του προϊόντος ή με το πινέλο σκιάς.

Περιμένετε ελάχιστα δευτερόλεπτα μέχρι να απορροφηθεί το Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer και αρχίζετε κανονικά το μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερη Wet n Wild αλλά και άλλα προϊόντα Μακιγιάζ στην κεντρική κατηγορία. Επιπλέον βρείτε το κατάλληλο Primer Προσώπου που θα χρησιμοποιήσετε σαν βάση στο μακιγιάζ σας στην κατηγορία Πρόσωπο-Κάλυψη.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer