Το καλάθι μου

Mini Cart

Wet n Wild Proline Felt Tip Eyeliner Black
4.99

Wet n Wild Proline Felt Tip Eyeliner Black

4,99 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 2.08.0.0094
Λεπτομέρειες

Wet n Wild Proline Felt Tip Eyeliner Black

Το Wet n Wild Proline Felt Tip Eyeliner έχει μαλακή μύτη μαρκαδόρου που σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο για να “γράψετε” με το eyeliner σας, όπως εσείς θέλετε. Eχει λεπτo, ευέλικτo πινέλο για εφαρμογή ακριβείας. Τα οφέλη ενός υγρού liner με την ευκολία ενός στυλό:
Εφαρμόζεται εύκολα, σαν να γλιστράει. Δημιουργήστε λεπτές ή έντονες γραμμές για διακριτικό ή δραματικό αποτέλεσμα. Το Wet n Wild Proline Felt Tip Eyeliner δεν μουτζουρώνει, διαρκεί πολύ, είναι έντονο και στεγνώνει γρήγορα γι’αυτό θα είστε έτοιμες στο λεπτό.

Το Wet n Wild Proline Felt Tip Eyeliner διατίθεται σε 2 μοναδικές αποχρώσεις.

Το Wet n Wild Proline Felt Tip Eyeliner είναι δερματολογικά ελεγμένο και cruelty free.

 

Τρόπος Εφαρμογής του Wet n Wild Proline Felt Tip Eyeliner

Πάρτε τη σωστή θέση. Αποφύγετε να εφαρμόσετε το Wet n Wild Proline Felt Tip Eyeliner όρθια – τουλάχιστον μέχρι να συνηθίσετε την κίνηση. Καθίστε σε μια καρέκλα, ακουμπήστε τον αγκώνα σας κάπου σταθερά, στερεώστε το μικρό σας δάχτυλο στο μάγουλό σας και εφαρμόστε.

Εφαρμόστε το Wet n Wild Proline Felt Tip Eyeliner με ανοιχτά και όχι με κλειστά μάτια. Οι περισσότερες έχουμε την τάση να κλείνουμε τα μάτια μας όταν θέλουμε να εφαρμόσουμε eyeliner, με αποτέλεσμα όταν τα ανοίγουμε, το αποτέλεσμα να μην είναι το επιθυμητό. Έχοντας ανοιχτά τα μάτια σας, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε πώς ακριβώς θα δείχνει το μακιγιάζ σας.

Ειδικά κατά τις πρώτες φορές που θα δοκιμάσετε να φορέσετε eyeliner, θα προκύψουν κάποια λάθη και ατέλειες. Μην απελπίζεστε όμως, αφού μπορείτε να τα σβήσετε εύκολα με λίγη λοσιόν ντεμακιγιάζ.

Δείτε περισσότερη Wet n Wild αλλά και άλλα προϊόντα Μακιγιάζ στην κεντρική κατηγορία. Επιπλέον βρείτε την κατάλληλη Mascara ματιών που θα χρησιμοποιήσετε για να αναδείξετε ακόμα περισσότερο το Μακιγιάζ σας στην κατηγορία Μάτια.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Wet n Wild Proline Felt Tip Eyeliner Black