Το καλάθι μου

Mini Cart

Andreia Fake It Mascara
12.99

Andreia Fake It Mascara

12,99 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 2.09.0.0460
Λεπτομέρειες

Andreia Fake It Mascara – Δραματικό βλέμμα στην στιγμή

Αν σας αρέσει το δραματικό βλέμμα, τότε η Andreia Fake It Mascara είναι αυτό που ψάχνετε! Το βουρτσάκι τριών όψεων που διαθέτει η συγκεκριμένη μάσκαρα έχει μια οδοντωτή πλευρά για να χτενίζει τις βλεφαρίδες, μια λεία πλευρά που χρησιμεύει ως εναπόθεση προϊόντος για να δώσει περισσότερο χρωματισμό στις βλεφαρίδες και ένα τέλειο σημείο για να δουλέψει τις πλευρές του ματιού και τις κάτω βλεφαρίδες. Η Andreia Fake It Mascara είναι εύκολη στη χρήση, χωρίς να συγκέντρωνει προϊόν. Τέλος, η Andreia Fake It Mascara είναι μια μάσκαρα ματιών για περισσότερο όγκο, μήκος και πυκνότητα που θα κάνει το βλέμμα σας να μένει αξέχαστο.

 

Η Andreia Fake It Mascara είναι δερματολογικά ελεγμένη και Vegan.

 

Εφαρμογή της Andreia Fake It Mascara

Ξεκινήστε από τη βάση των βλεφαρίδων σας και χτενίστε με κινήσεις ζιγκ-ζαγκ μέχρι τις άκρες. Εφαρμόστε την Andreia Fake It Mascara ξανά και ξανά, πηγαίνοντας από το ένα μάτι στο άλλο, μέχρι να φτάσετε τον όγκο και το αποτέλεσμα που ψάχνετε.

Δείτε περισσότερη Andreia αλλά και άλλα προϊόντα Μακιγιάζ στην κεντρική κατηγορία. Επιπλέον βρείτε την κατάλληλη Σκιά Ματιών που θα χρησιμοποιήσετε για να τελειοποιήσετε το μακιγιάζ σας, στην κατηγορία Σκιές Ματιών.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Andreia Fake It Mascara