Το καλάθι μου

Mini Cart

Περιποίηση

Πριν φύγετε από την πρωτεύουσα για τον αγαπημένο σας καλοκαιρινό προορισμό, μην ξεχάσετε να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας 3 προϊόντα για την περιποίηση του σώματος σας για δέρμα λείο, απαλό και ενυδατωμένο!

Διαβάστε Περισσότερα3 Must Have καλοκαιρινά προϊόντα για την περιποίηση του σώματός σας!
3 Tips για Ολοκληρωμένη Περιποίηση Ποδιών

Η περιποίηση των ποδιών είναι κάτι που πολλές από εμάς αμελούμε ωστόσο είναι σημαντικό να την εντάξουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες που πολλά τμήματα του σώματος μας είναι ακάλυπτα. Η ορθοστασία, τα ακατάλληλα παπούτσια και πολλά άλλα επιβαρύνουν τα πόδια μας με αποτέλεσμα να μην δείχνουν περιποιημένα ή καλοφροντισμένα.

Διαβάστε Περισσότερα3 Tips για Ολοκληρωμένη Περιποίηση Ποδιών
4 Λόγοι που πρέπει να φοράμε Αντηλιακή Κρέμα όλον τον χρόνο!

Τα αντηλιακά σε οποιαδήποτε μορφή και αν τα συναντήσουμε (γαλάκτωμα, κρέμα ,αφρό κ.λ.π) είναι φίλτρα που εμποδίζουν την υπεριώδη ακτινοβολία UVA και UVB να διεισδύσουν στο δέρμα. Γιατί όμως πρέπει να μπλοκάρουμε την υπεριώδη ακτινοβολία και τι μπορεί να προκαλέσει στο δέρμα; Είναι γνωστό ότι η υπεριώδης ακτινοβολία είναι πλέον επικίνδυνη όλο το χρόνο εξαιτίας της τρύπας του όζοντος. Γι’αυτό είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακής κρέμας χειμώνα καλοκαίρι!

Διαβάστε Περισσότερα4 Λόγοι που πρέπει να φοράμε Αντηλιακή Κρέμα όλον τον χρόνο!
5 Tips για Σωστό Καθαρισμό Προσώπου

Ο καθαρισμός του προσώπου μας αποτελεί μία διαδικασία πολύ σημαντική που δυστυχώς πολλές από εμάς αμελούμε. Ωστόσο ο καθαρισμός του προσώπου πρέπει να εφαρμόζεται από όλες μας καθώς επηρεάζει την υγεία του δέρματος μας! Παρακάτω θα βρείτε 5 tips για σωστό καθαρισμό προσώπου!

Διαβάστε Περισσότερα5 Tips για Σωστό Καθαρισμό Προσώπου
3 τρόποι που μπορούμε να καταπολεμήσουμε τις κηλίδες & τις πανάδες του προσώπου μας!
Οι πανάδες στο πρόσωπο είναι ενοχλητικές και αντιαισθητικές καφέ κηλίδες που εμφανίζονται συνήθως αρχές Σεπτεμβρίου. Ποτέ τίποτα δεν εμφανίζεται έτσι απλά! Πάντα υπάρχει κάποιο δικό μας λάθος ή μια παράλειψη που το δημιουργεί!
Διαβάστε Περισσότερα3 τρόποι που μπορούμε να καταπολεμήσουμε τις κηλίδες & τις πανάδες του προσώπου μας!
Θα δεις διαφορά! 5 προϊόντα για άμεσο αποτέλεσμα όποια κι αν είναι η ανάγκη σου!
Μια από τις συχνότερες ερωτήσεις είναι “πόσο πρέπει να περιμένω για να δω αποτέλεσμα από τη χρήση ενός προϊόντος”. H όμαδα του T-Life εντόπισαν τα 5 προϊόντα από το Femme Fatale που θα σας φέρουν άμεσα αποτελέσματα για οποιαδήποτε ανάγκη!
Διαβάστε ΠερισσότεραΘα δεις διαφορά! 5 προϊόντα για άμεσο αποτέλεσμα όποια κι αν είναι η ανάγκη σου!

1 στοιχεία για την 6 των 7 συνολικό

Εμφάνιση ανά σελίδα