Το καλάθι μου

Mini Cart

Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow No 109
2.9
2,90 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 2.03.0.1217
Λεπτομέρειες

Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow No 109 – περλέ και λαμπερό φινίρισμα

 

Η Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow είναι μία απαλή σκιά, η υφή της είναι μεταξένια και χάρη στις μαργαριταρένιες χρωστικές της σας χαρίζει περλέ και λαμπερό φινίρισμα, κάνοντας τα μάτια σας εκθαμβωτικά. Η Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow έχει ειδικό απλικατέρ κάνοντας το μακιγιάζ ματιών σας παιχνιδάκι.

 

Η Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένη Paraben Free, cruelty free, gluten free.

 

Tips για τη διαδικασία εφαρμογής της Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow

 

  • Σωστός καθαρισμός-προετοιμασία.
  • Σωστή βάση.
  • Χρησιμοποιείστε πινέλο, μιας και με αυτό τον τρόπο η σκιά απλώνεται καλύτερα στο δέρμα του πάνω κινητού βλεφάρου.
  • Άπλωσε τη Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow στο βλέφαρο ξεκινώντας από τη γραμμή που φυτρώνουν οι βλεφαρίδες σου ενώ σταδιακά φτάνεις το πινελάκι όσο κοντά στο φρύδι θέλεις εσύ.
  • Αφού έχεις δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα που θυμίζει μισοφέγγαρο, το οποίο ξεκινάει από την εξωτερική γωνία του ματιού σου και καταλήγει στην εσωτερική, αναμίξτε καλά τη  σκιά μέχρι το χρώμα να έρθει στο αποτέλεσμα που ζητάτε.
  • Μετά την εφαρμογή της σκιάς Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow, περάστε μια ελαφριά στρώση από κάποια ημιδιαφανή πούδρα.

 

Δείτε περισσότερη Golden Rose αλλά και άλλα προϊόντα Μακιγιάζ στην κεντρική κατηγορία. Επιπλέον βρείτε το κατάλληλο πινέλο που θα χρησιμοποιήσετε για να αναδείξετε ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα του μακιγιάζ ματιών σας στην κατηγορία Σετ Μακιγιάζ - Πινέλα Μακιγιάζ.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow No 109