Το καλάθι μου

Mini Cart

Tommy G Magic Pearls 20gr Νο 01
15.98

Tommy G Magic Pearls 20gr Νο 01

15,98 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 2.05.0.0049
Λεπτομέρειες

Tommy G Magic Pearls 20gr Νο 01Ρουζ με φανταστικές πέρλες λάμψης

 

Το Tommy G Magic Pearls 20gr είναι ένα φανταστικό Ρουζ με πολύχρωμες πέρλες λάμψης σε χρωματικούς συνδυασμούς που αφήνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο δέρμα. Έχει σύνθεση ελαφριά και δίνει στο δέρμα του προσώπου σας ένα φυσικό και όμορφο αποτέλεσμα και ταυτόχρονα του δίνει λάμψη, φρεσκάδα, έχοντας χρώμα διακριτικό. Επίσης, το Tommy G Magic Pearls 20gr είναι κατάλληλο για όλους τους τόνους της επιδερμίδας και όλα τα στυλ μακιγιάζ, καθώς οι πολύχρωμες πέρλες λάμψης του δημιουργούν ένα χρώμα μοναδικό στην κάθε επιδερμίδα ξεχωριστά.  

 

Το Tommy G Magic Pearls 20gr είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Tips για την εφαρμογή του Tommy G Magic Pearls 20gr

 

Για το πιο φυσικό look, βάλτε το Tommy G ρουζ στην κορυφή των μήλων σας.

Το σκεπτικό είναι να βάλετε περισσότερο χρώμα εκεί που θα εμφανιζόταν φυσικά, αν είχατε αναψοκοκκινίσει.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε το σημείο, χαμογελάστε για να ανασηκωθούν τα μήλα σας και να εφαρμόσετε το Tommy G Magic Pearls 20gr.

Τέλος, απλώστε το χρώμα από το  Tommy G Magic Pearls 20gr, στο σημείο που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την κόρη των ματιών σας και απλώστε το προς τα έξω, προς τα αφτιά.

 

Δείτε περισσότερη Tommy G αλλά και άλλα προϊόντα Μακιγιάζ στην κεντρική κατηγορία. Επιπλέον βρείτε την κατάλληλη κρέμα προσώπου που θα χρησιμοποιήσετε σαν βάση στην κατηγορία Περιποίηση Προσώπου.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Tommy G Magic Pearls 20gr Νο 01